همسپار | ایجاد تبلیغات شناور
تبلیغات
بستن پنجره
همسپار | ایجاد تبلیغات شناور
تبلیغات
بستن پنجره
توضیح

طرح توجیهی کار آفرینی در تولید شکلات و کافی(اقتصاد)

طرح توجیهی کار آفرینی در تولید شکلات و کافی(اقتصاد)
دسته بندی اقتصاد
فرمت فایل rar
تعداد صفحات 13
حجم فایل 144 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

شكلات كاكائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می‌باشد كه بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می‌شود. شكلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد.چنانكه بیش از یكسال در انبار بماند خواص و كیفیت خود را از دست می‌دهد. انبار محصول شكلات و تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب بوده، انبار شكلات باید با رطوبت نسبی 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه سانتیگراد می‌باشد. تحت شرایط مذكور شكلات بمدت 6 ماه با كیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور كلی شكلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود.

چنانچه این محصول با نسبت درصدهای لازم در فرمول تولید شود رقیبی برای كالاهای مشابه خارجی می‌باشد و همچنین می‌تواند جهت صادرات در بازارهای خارجی منطقه استفاده گردد.

دانه های كاكائو ممكن است از نظر اسانس به دو گروه اصلی تقسیم شوند گروه اول شامل دانه های قوی از نظر اسانس بوده و گروه دوم انواع دانه های ضعیف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شكلات از دو نوع دانه كاكائو استفاده می‌گردد. گروه اول دانه های خوب بوده كه محصول آن كره كاكائو است و معادل 56% كاكائوی خالص است . گروه دوم دانه های متوسط و ضعیف است كه محصول آن پودر كاكائو بوده و معادل 44% كاكائو خواهد بود. پودر كاكائو معمولا بین 8 تا 27% چربی دارد . در صنعت شكلات سازی ، دانه های بو داده شده پس از آسیاب به صورت مس ( لیكور ) در می‌آید.

 

روش تولید :

با توجه به تنوع طلبی شكلات و تافی ، تولید آن دارای مراحل مختلف بوده و با عنایت به درصد كاكائو ، گلوكز و همچنین مواد افزودنی مصرفی در هنگام تولید فرمولهای مختلفی را دارا می‌باشد. لیكن از نظر كلی و به طور اختصار به شرح خط تولید می پردازیم.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

نوشته شده توسط baharan

وبسایت

دیدگاه خود را بیان کنید


حق نشر © انتشار نوشته هاي اين وبگاه در سايت ها و نشريات تنها با ذکر نام و درج لينک مجاز است.
اجرا شده توسطهمسپار